LIVET I EQ STHLM
Utbyten som utvecklar längs kajkanten

Vackert beläget längs vattnet i Värtahamnen hittar du EQ Sthlm. EQ är en förkortning av  East Quay –  östra kajen. Huset ligger på just den östra delen av bassängkajen i Värtahamnen. EQ Sthlm är en dynamisk och social arbetsplats med utveckling i fokus. Detta tack vare flexibla lösningar med lokaler som kan skalas upp och ner, och möjlighet till både kort- och långtidskontrakt.

Husets nyrenoverade ljusgård bjuder in till umgänge med soffgrupper, biljardbord och servering. I direkt koppling till EQ Sthlm når du hotell Scandic som genomgår en omfattande renovering. Sommaren 2024 öppnar hotellet med 340 totalrenoverade hotellrum, takbar, en helt ny wellness-avdelning och ny restaurang. 

Man skrattar och tittar in i kameran lutandes mot en diskbänk och hållandes ett vattenglas.
Hotell Scandic

Som hyresgäst i EQ Sthlm har du direkt tillgång till hotell Scandic som just nu genomgår en omfattande renovering. Det nyrenoverade hotellet öppnar igen sommaren 2024 och kommer erbjuda bland annat en takbar, restaurang och ny wellness-avdelning.

Hotellrum med en dubbelsäng och stora fönster. På väggen hänger tavlor och på golvet ligger en fluffig matta.
Man springer på löpband i ett gym.
Nybyggt gym i huset

I huset finns ett modernt gym med fullt utrustade omklädningsrum i EQ Sthlm. Som hyresgäst har du fri tillgång till gymmet som självklart har sjöutsikt.

RUFF Indoor Golf

Ta del av en förstklassig golfupplevelse, utan att behöva lämna huset. Vägg i vägg med EQ Sthlm hittar du RUFF Indoor Golf, en golfsimulator med härlig lounge-känsla. Perfekt för lite egentid mellan mötena.

Kvinna spelar golf i en golfsimulator.

Varför EQ Sthlm?

Upptäck fördelarna med en arbetsplats längs kajen i Värtahamnen.

Flexibelt

Centralt

Dynamiskt

Personligt

Hållbart

Smart

Nornorm & EQ Sthlm

Nornorm är en cirkulär, prenumerationsbaserad möblerings-service som erbjuder moderna kontorsmöbler med möjlighet att uppdatera inredningen så ofta som en gång i kvartalet. I EQ Sthlm ingår ett flertal lokaler i ett samarbete med Nornorm som du som hyresgäst kan ta del av.

Vill du veta mer?

Boka en visning idag för att uppleva EQ Stockholm på plats och få reda på mer om hur en arbetsdag i Värtahamnen kan se ut.

Boka visning