LIVET I EQ STHLM
Utbyten som utvecklar längs kajkanten

Vackert beläget längs vattnet i Värtahamnen hittar du EQ Sthlm. EQ är en förkortning av  East Quay – den engelska benämningen för östra kajen. Huset ligger på just den östra delen av bassängkajen i Värtahamnen. EQ Sthlm är en dynamisk och social arbetsplats med utveckling i fokus. Detta tack vare flexibla lösningar med lokaler som kan skalas upp och ner, och möjlighet till både kort- och långtidskontrakt.

I direkt koppling till EQ Sthlm når du hotell Scandic som inom kort genomgår en omfattande renovering vilket kommer resultera i bland annat totalrenoverade hotellrum, takbar, en helt ny wellness-avdelning och ny restaurang. Ett kontor i EQ Sthlm är ett kontor på dina villkor, vilket även förkroppsligas i interiören. Tack vare ett samarbete med Nornorm har du möjligheten att prenumerera på designmöbler för att hålla din arbetsmiljö inspirerande.

Man skrattar och tittar in i kameran lutandes mot en diskbänk och hållandes ett vattenglas.

Nornorm & EQ Sthlm

Nornorm är en cirkulär, prenumerationsbaserad möblerings-service som erbjuder moderna kontorsmöbler med möjlighet att uppdatera inredningen så ofta som en gång i kvartalet. I EQ Sthlm ingår ett flertal lokaler i ett samarbete med Nornorm som du som hyresgäst kan ta del av.

Hotell Scandic

Som hyresgäst i EQ Sthlm har du direkt tillgång till hotell Scandic som inom kort genomgår en omfattande renovering. Det nyrenoverade hotellet kommer erbjuda bland annat en takbar och ny wellness-avdelning.

Hotellrum med en dubbelsäng och stora fönster. På väggen hänger tavlor och på golvet ligger en fluffig matta.
Man springer på löpband i ett gym.
Nybyggt gym i huset

År 2021 byggdes ett modernt gym med fullt utrustade omklädningsrum i EQ Sthlm. Som hyresgäst har du fri tillgång till gymmet som självklart har sjöutsikt.

RUFF Indoor Golf

Ta del av en förstklassig golfupplevelse, utan att behöva lämna huset. Vägg i vägg med EQ Sthlm hittar du RUFF Indoor Golf, en golfsimulator med härlig lounge-känsla. Perfekt för lite egentid mellan mötena.

Kvinna spelar golf i en golfsimulator.

Varför EQ Sthlm?

Upptäck fördelarna med en arbetsplats längs kajen i Värtahamnen.

Flexibelt

Centralt

Dynamiskt

Personligt

Hållbart

Smart

Vill du veta mer?

Boka en visning idag för att uppleva EQ Sthlm på plats och få reda på mer om hur en arbetsdag i Värtahamnen kan se ut.

Boka visning